Kokonaisvaltaista terveydenhoitoa

Hammaslääkäripalveluissa päämäärämme on kokonaisvaltainen terveydenhoito. Jokainen hoitotapahtuma on yksilöllinen ja haluamme tarjota niin rutiininomaiset kuin erikoispalvelut mahdollisimman huolellisesti sekä turvallisesti. Jos hampaisiin liittyvä oireilu saattaa mielestämme liittyä muuhun kehon epätasapainoon, saman katon alta Linnan Klinikalta löytyy myös kaikki muut lääkäri- ja terveydenhoitopalvelut. Suun ja hampaiden kunnolla on suuri merkitys esimerkiksi sydämen ja verisuoniston terveydelle.

 

Säännöllinen tarkastus ennaltaehkäisee

Säännölliset tarkastukset ovat huolellisen hampaanhoidon A ja O. Näin monet hoidon tarpeessa olevat vauriot voidaan todeta ajoissa ja tällöin hoitotapahtumatkin saattavat helpottua. Kutsumme potilaamme säännöllisesti tarkastukseen oman asiakasjärjestelmämme kautta. Suosittelemme saapumaan tarkastuksiin, sillä se on pieni vaiva ja kustannus siihen nähden, etteivät vauriot pääse kehittymään vaivalloisemmin hoidettaviksi.

 

Ajanvaraus

Varaa aika hoitoon puhelimitse tai nettiajanvarauksella. Jos haluat perua tai siirtää varaustasi, tee se viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua hoitoaikaa. Ellet ole tehnyt peruutusta ajoissa, veloitamme käyttämättä jätetystä hoitoajasta hinnastomme mukaisesti.

 

Kun tulet ensimmäistä kertaa

Kun tulet ensimmäistä kertaa Linnan Hammaslääkäreiden hoidettavaksi, varaathan noin 10 minuuttia aikaa, jotta voit täyttää esitietolomakkeen. Siihen kirjoitat henkilötietosi ja mahdolliset yleissairaudet sekä lääkitykset. Tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään ainoastaan hammashoidon toteutukseen. Halutessasi voimme halutessasi kutsua sinut säännöllisiin tarkastuksiin.

 

Tulosta ja täytä esitietolomake

Esitietolomakkeen voit tulostaa ja täyttää valmiiksi jo ennen hoitoon saapumistasi. Tällöin hoitoon pääsysi nopeutuu.

 TULOSTA

 

Turvallista palvelua

Toimimme huolellisesti ja turvallisesti ja luottamuksella. Hammaslääkäripelko on kohtalaisen yleistä, mutta asioita voidaan helpottaa jokaiselle sopivalla tavalla. Usein keskustelemalla asiat selviävät, mutta tarvittaessa voimme hyödyntää Linnan Klinikan sairaalan anestesiapalveluita. Hoito voidaan suorittaa kevytnukutuksessa tai nukutuksessa.

 

Hyvillä hampailla on helppo hymyillä ja raikas hengitys saa kumppanilta kiitosta!

Linnan Hammaslääkärit
Hyvän palvelun hammaslääkäri Hämeenlinnassa

Raatihuoneenkatu 10, 4 krs. 13100 Hämeenlinna – Ajanvaraus: 03 612 7318